Föreningsmöte i Uppsala

Tisdag 6 nov kl 14.00

HSOs lokal Storan, Kungsgatan 62

Hur bra fungerar ögonsjukvården i region Uppsala?

Vid årsmötet tidigare i år hade vi en bra diskussion om hur ögonsjukvården fungerar i Uppsala län. Tyvärr var tiden starkt begränsad. Nu fortsätter vi diskussion och tar också upp frågan om hur ni vill att vår förening skall fungera.

Föreningen bjuder på kaffe och vi diskuterar i små grupper och avslutar med att sammanfatta vad grupperna kommit fram till.

För vår planering är vi tacksamma om du anmäler deltagande till uppland@glaukomforbundet.se eller tel 018-34 33 37.

Fråga doktorn

Ställ dina frågor om glaukom till ögonläkaren Marcelo Ayala, så svarar han så fort som möjligt. MD, docent Marcelo Ayala arbetar som ögonläkare vid Skaraborgs Sjukhus i Skövde och forskar om glaukom.

Din fråga publiceras här med ett svar och ibland kan din text behövas redigeras. Får du inget svar har "Fråga Doktorn" sorterat bort frågan för att den tidigare besvarats eller att den inte gäller glaukom.

Tips! När du läser en fråga/svar och vill tillbaka till samma fråga i listan; klicka på ”tillbakapilen” i din webbläsare. När du klickar på Tillbaka till Fråga doktorn hamnar du högst upp igen.

Se frågor och svar

Medlemsforum

2017-09-15
Mäta ögontryck hemma kostar tyvärr mycket. Exempel Home Tonometer http://www.icaretonometer.com/products/icare-home-tonometer/
Hans Hallgren, Sundsvall

2017-05-30
Har grön starr på bägge ögonen.
Lisbeth Lövmark, Stockholm

Till medlemsforumet