Glaukomcafé i Vara

Hjärtligt välkommen till oss! Du som är intresserad och nyfiken på vad glaukom är eller kanske har du nyligen fått en glaukomdiagnos? Det är bara att komma och fika, ingen föranmälan. Vi träffas i god gemenskap, stöttar varandra och får en pratstund med någon i samma situation. 

VARA Nordpolens konditori

Onsdag 6 februari kl 14-16

Onsdag 6 mars kl 14-16

Onsdag 3 april kl 14-16

Du köper ditt eget fika som sedan serveras vid bordet, enligt tradition på Nordpolen.

Fråga doktorn

Ställ dina frågor om glaukom till ögonläkaren Marcelo Ayala, så svarar han så fort som möjligt. MD, docent Marcelo Ayala arbetar som ögonläkare vid Skaraborgs Sjukhus i Skövde och forskar om glaukom.

Din fråga publiceras här med ett svar och ibland kan din text behövas redigeras. Får du inget svar har "Fråga Doktorn" sorterat bort frågan för att den tidigare besvarats eller att den inte gäller glaukom.

Tips! När du läser en fråga/svar och vill tillbaka till samma fråga i listan; klicka på ”tillbakapilen” i din webbläsare. När du klickar på Tillbaka till Fråga doktorn hamnar du högst upp igen.

Se frågor och svar

Medlemsforum

2017-09-15
Mäta ögontryck hemma kostar tyvärr mycket. Exempel Home Tonometer http://www.icaretonometer.com/products/icare-home-tonometer/
Hans Hallgren, Sundsvall

2017-05-30
Har grön starr på bägge ögonen.
Lisbeth Lövmark, Stockholm

Till medlemsforumet