Glaukomförbundet

Kommande aktiviteter: 

Styrelsemöte Nästa möte är Onsdagen den 11 okt 2017 kl 09.30 i Stockholm.

Planeringskonferens hålls den 11-12 oktober 2017 i Immanuelskyrkan, Stockholm.

Förbundsordförande Lars Steen på Aftonbladets löpsedel och webbsida

Förbundets ordförande Lars Steen ses på Aftonbladets löpsedel och webbsida onsdag den 3 feb 2016. Rubriken under Hälsa lyder:

Vanlig ögonsjukdom riskerar göra dig blind

100 000 svenskar drabbade – utan att veta om det
Lars Steen, 77, hann få hjälp i tid

För att läsa hela artikeln måste man prenumerera på PLUS som är Aftonbladets betaltjänst för artiklar inom olika ämnesområden.

Svenska Glaukomförbundet bildades den 15 november 1999 av representanter för de lokala Glaukomföreningarna i Göteborg och Stockholm.

Glaukomförbundets roll är huvudsakligen av övergripande natur att bistå med råd och dåd samt hålla samman de regionala glaukomföreningarna och riksföreningen genom att ordna ordförandemöten och andra aktiviteter. De regionala glaukomföreningarna och riksföreningen är medlemmar i Glaukomförbundet.

Vi är till för dig, tveka inte att ta kontakt. Du hittar oss under rubriken Kontaktpersoner eller i kontaktrutan till höger.Bli medlem i en Glaukomförening! Titta in under Föreningar och välj den förening som passar dig. Läs merStöd forskningen om Glaukom
ge en minnesgåva. Ditt bidrag kommer odelat att gå till glaukomforskningen. Läs merVill du vara med och starta en lokal glaukomförening på den ort där du bor? Kontakta Lars Steen, tel 073-570 15 75 eller via e-post ordf@glaukomforbundet.se

Kontaktpersoner

Lars Steen (ordf)
Telefon: 073-570 15 75
ordf@glaukomforbundet.se 

Anna Wikberg (vice ordf)
anna.wikberg@glaukomforbundet.se

Åke Svensson (kassör)
kassor@glaukomforbundet.se

Roland Strömbäck (sekr)
roland.stromback@glaukomforbundet.se

Lars Karbin (ledamot)
lars.karbin@glaukomforbundet.se

Mona Krieg (suppleant)
mona.krieg@glaukomforbundet.se

Anders Nyström (suppleant)
anders.nystrom@glaukomforbundet.se

Birgitta Hedin (suppleant)
birgitta.hedin@glaukomforbundet.se

Örjan Andersson (redaktör)
ogontrycket@glaukomforbundet.se

Birgitta Fors (webbansvarig)
webb@glaukomforbundet.se
 

 

Fråga doktorn

Ställ dina frågor om glaukom till ögonläkaren Marcelo Ayala, så svarar han så fort som möjligt. MD, docent Marcelo Ayala arbetar som ögonläkare vid Skaraborgs Sjukhus i Skövde och forskar om glaukom. Din fråga publiceras här med ett svar och ibland kan din text behövas redigeras. Får du inget svar har "Fråga Doktorn" sorterat bort frågan för att den tidigare besvarats eller att den inte gäller glaukom.

Tips! När du läser en fråga/svar och vill tillbaka till samma fråga i listan; klicka på ”tillbakapilen” i din webbläsare. När du klickar på Tillbaka till Fråga doktorn hamnar du högst upp igen.

Se frågor och svar

Medlemsforum

2017-10-18
Jag vill dela ett bra vittnesbörd på denna webbplats om hur DR MUSTAFA hjälpte mig att bli gravid. Jag och min man har försökt att få barn i över 7 år, men ingen tur så vi bestämde oss för att kontakta familjen läkaren och trots allt testet har gjorts, han sa till oss att mitt fallfjärrör inte fungerar, då var jag en dag på kontoret när en vän av mig som hade samma problem med mig blev gravid efter att hon kontaktade DR MUSTAFA. hon riktade mig till honom och när jag kontaktade honom genom hans e-post och han gjorde reningen på graviditetsförklaringen och inom 2 veckor hade jag en känsla av hur och jag gick för att träffa familjen läkaren som berättade för mig att jag är gravid. Om du vet att du har ett liknande problem som detta, eller någon fertilitetsproblem och du vill vara gravid, kan du kontakta DR MUSTAFA via e-post: dr.mustafa86@yahoo.com eller meddelande på whatsapp via: +2348071624292 Också specialiserad på: Få din ex-flickvän eller pojkvän tillbaka Få din ex fru eller make tillbaka Välståndsstavning Skyddsstavning Få jobbstavning Arbetsfrämjande stavning Barnförtrollning Hiv Cure Graviditet stavning Kärleksförtrollning Äktenskapsstavning Vinnande lotterier Etc... Om du behöver hjälp kan du kontakta honom via email: dr.mustafa86@yahoo.com eller meddelande på whatsapp via: +2348071624292 kontakta nu och ditt problem kommer att lösas inom 48 timmar.
Marjo, Hur jag blev gravid

2017-09-15
Mäta ögontryck hemma kostar tyvärr mycket. Exempel Home Tonometer http://www.icaretonometer.com/products/icare-home-tonometer/
Hans Hallgren, Sundsvall

Till medlemsforumet